Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.07.2005, 00:10   #6
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ja nie wiem co to znaczy na srodku, tam jest opis poszczegolnych kombinacji. Ustaw ja jako master, domyslam sie ze na kanale secondary masz.

Upewnij sie ze masz dobre/sprawne kable czyli tasme ktora podlaczyles nagrywarke.

Zainstaluj wlasciwe sterowniki do swojej plyty glownej, zainstaluj aspi....

Poczytaj troche o podstawach, chocby w FAQ czy w przyklejonych topicach, na stronie glownej tez masz linki do takich podstawowych rzeczy.