Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.07.2005, 09:08   #1863
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez prometeusz
nie żebym się ździwił, szczena mi poprostu opadła.
W takim razie trzeba było w pierwszym dniu założenia topicu go usunąć, bo w pierwszych postach raczej nic nie ma wspólnego z komputerami.
Nie rozumiem tego była fajna zabawa - komu tu chodzi o nabijanie postów, czy inne sprawy.
Wydaje mi się że jak ktoś chce nabijać to zakłada kilka razy na dzień nowe tematy, a tak to imprezka zdechła, bo raczej wątpie byście ją z powrotem rozkręcili, a napewno nie osoby które tyle szumu narobiły o nic.

pozdrawiam
prometeusz
PS
Na razie piwa na imprezke nie wnoszę bo niektórym szkodzi
racaja kolego ja juz to pisalem temat nazywa sie IMPREZA plus od 18!!! wiec niewiem czego sie spodziewaj niektorzy userkowie moze tego ze impreza ma byc sztywna i na temat komputerow a moze w kazdym temacie mam pisac "wypalilem dzisaj 3 dysany jak pilem piwko (tu wykresy ) i jakos dziwnie wygladaj jak na nie patrze(kolejny wykres) a wiem sorki moja pomylka zaduzo piwa wypilem )
p.s
to zdrowie
legion jest offline