Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.07.2005, 21:08   #13
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Przeczytałem instrukcje do telefonu i.. no cóż, komentarz na jej temat już sobie daruje, ale ponieważ na temat interesujących mnie problemów wiem tyle, co i wcześniej, zapytam się tutaj, zanim zacznę zawracać głowę na stronie motoroli.

Pierwsze pytanie - może nie dotyczące bezpośrednio telefonu, ale myślę, że sprawa jest banalna, więc nie chcę od razu iść z tym do punktu - jak wyłaczyć pocztę głosową?

Drugie - szybkie wybieranie - jak można je edytować. Według kroków z instrukcji udało mi się jak na razie tylko pokasować wpisy do książki adresowej, natomiast na pewno nie przypisać im szybkiego wybierania. Jak to się robi?

No i cały czas nie wiem, czemu w książce adresowej nie wyświetlają mi się całe nazwy niektórych wpisów, ale to już chyba rzeczywiście będę się musiał spytać w jakimś serwisie.

---
EDIT

Na ostatnie pytanie odpowiedź przed chwilą mniej więcej odkryłem - otóż z jakiegoś powodu wpisy zawierające polskie litery mogą mieć jedynie do 13 znaków. Powyżej tego już się nie wyświetlają w całości, natomiast po zmianie polskich znaków, są w całości. Podobnie jest z wielkimi literami. Znaczy się, że polskie i duże litery "liczą" się za więcej niż jeden znak. Kompletnie bez sensu, ale wygląda na to, że tak jest..

neverending path to perfection..

Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 11.07.2005 o godz. 21:14
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post