Dyskusja: AC97 zintegrowana
Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.07.2005, 21:51   #37
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Yarozelsky
Witam!
No i kupiłem tego SB Live Ale nie ma tak dobrze - otóż z przodu obudowy mam tzw. ''front audio panel'' [jest tam wejscie słuchawkowe i usb] korzystam z tego wieczorem - podłanczam tam sluchawki żeby nie budzic rodziny grajac albo patrzac na film Cały ten 'fap' jest podłanczony takim dziwnym kablem do mobo i odkąd wyłączylem zintegrowana karte dzwiekową to wejscie słuchawkowe w 'fap' niedziala [w sumie logiczne ] Moje pytanie brzmi : czy idzie jakos podłąnczyc 'fap' do SB

- 'fap' czyt: Front Audio Panel

Pozdrawiam
Owszem, ale chyba w inny sposób niż myślisz. Otóż ja mam ten kabelek podłączający wyciągnięty na zewnątrz z tył obudowy i podłączony tam, gdzie normalnie podłącza się głośniki i słuchawki (wyjścia na karcie muzycznej). Ja mam specjalną zaślepkę, w której jest tylko otwór na kabel, ale i bez niej nie ma problemu, żeby kabel wypuścić przez jakiś otwór (chociażby brak całej zaślepki). Nie wiem, czy o takie rozwiązanie Ci chodzi, ale z tego, co wiem, to tak prost się to po prostu robi

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post