Cytat:
Napisany przez pawelblu
A podaj choc jeden sensowny powod dla ktorego mielibysmy rozpoczynac dyskusje o napedach z kazdym pytanie nowego usera 'ktory naped wybrac' (czyli mniej wiecej kilka razy na dzien).
A odpowiedz i tak ogranicza sie do polecania tego co sie ma, lub o czym slyszalo sie ze jest dobre, ale samemu i tak nie mozna potwierdzic.
|
Hmm. To może tak: Piszę w temacie "DLA NOWYCH USEROW !!!! z pytaniem co kupic za nagrywarke DVD!!!!!!". Proszę o pomoc tutaj ponieważ powiedziano mi, że tu znajde tu ludzi wiedzacych o nagrywaniu wszystko. Pisałem już, że szukałem informacji, a ten post jest ostatnim krokiem przed podjęciem decyzji (dlatego wybieram spośród kilku modeli). Poza tym nie chcę rozpoczynać dyskusji, wystarczą mi dwie odpowiedzi osob zorientowanych w temacie w stylu: "Nagrywarka X powinna spełnić Twoje oczekiwania bo ...." i tu jeden czy dwa rozsądne argumenty. Starałem się napisać możliwie dużo informacji które mogą okazać się potrzebne, a nie tylko napisać "Co polecacie do Xzł. Przyznaję się, że mam bardzo niewielką wiedzę w zakresie nagrywania DVD, chociaż staram się to zmienić. Jeżeli mój post naruszył jakoś regulamin lub nie zasługuje na odpowiedź to proszę o zgłoszenie go do moderacji i usunięcie. Ja to zrozumię.
Cytat:
Napisany przez pawelblu
Wszystkie 3 wymienione nagrywarki sa dobre i tyle.
Jak chcesz to dorzuc jeszcze jedna pozycje (do 220 to pewnie benq 1620 lub jakis NEC) i rzuc 2 razy moneta, to jednoznacznie wyloni wybor napedu.
|
OK dziękuję to zawsze jakaś wskazówka. Właśnie chyba w tym jest problem, że duża cześć osób poleca coś na zasadzie "bo ja mam". Stąd 100 stron tematu, a dla zwykłego, nowego użytkownika pomocnych informacji niewiele. Skoro wszystkie trzy sa dobre to rozsądek nakazuje nie rzucać monetą tylko wziąć produkt najtańszy z przedstawionych, a za reszte kasy zakupić kilka płytek. Dzieki i pozdrawiam.