Dyskusja: NOSNIKI DVD-R/+R
Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.07.2005, 11:05   #4371
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Angry

Cytat:
Napisany przez sonon
Ja paliłem na dwóch nagrywarkach gierki na PS2: na Necu 2500A i na Plextorze 716A i na obu paliłem x4 i nigdy nie było problemu - konsola łykała płytki. To jest jakiś mit, że trzeba palić x2. Wyniki x4 są OK.
mit to mało powiedziane, to już jakaś zbiorowa histeria!!!

4x dla płyty 8x jest piękną szybkością - wystarczy w tym dziale pooglądać testy. (mój rozklekotany litek 812 nie lubi palić niektórych płyt 8x, ale tylko niektórych!!!)
ed hunter jest offline