Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.07.2005, 03:56   #46
tomdolar
DVHK GROUP

Data rejestracji: 28.06.2005
tomdolar w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
@VIZZARD
Chwila ,moment ,bo chyba mylimy pojęcia ,polak to człowiek ? - dlaczego skazujesz naszą nację na pożarcie ; za co ? za to że statystycznie mało zarabia ,za to ze emocjonalny stosunek do sprawiedliwości przeszedł zdrowy rozsądek ,za to ze połowę naszego społeczenstwa skrzywiła sadomaochistyczna idea marksistowskiekej równości i reszta próbuje sie odnależć w zdematerializowanej rzeczywistości ,myląć podstawowe pojęcia zdrowego rozsądku!
Próbujesz się ze mną bawić na zasadzie głupiej ruskiej bajki "wilk i zajac"
Odnoszę wrażenie że nie przezyłes w tym pięknym ale jakże dziwnym kraju żadnej minuty i już zapomniałeś co to patriotyzm i polskość - zatracenie wartości kulturowej!
Nie mam dostępu do twojego IP ale na odległość śmierdzisz mi niemcem , zapominająć że nasze społeczeństwo musi przejśc swego rodzaju totalną ewolucję społeczną ,aby przyswoić podstawowe jakże różne wartości kulturowe ... poparte idęą czysto materialną !
Budujesz relacje na zasadzie głupich sloganów nie mających rzeczywistego odzwierciedlenia w sposobie myślenia i rzeczywistej relacji ludzi !
Nie mam do ciebie urazy o kwestie czysto ideologiczne , ale twoja merytoryka maksymalnie odstaje od rzeczywistości i wprowadza totalne zawirowania wprowadzając w błąd ambicję polaków !
Zejdz na ziemię i wyluzuj !

P.S
Nadal apeluję o zamknięcie tematu !

@Reetou ten temat juz dawno przekroczył opcje indywidualnych ...negatywnych alias pozytywnych relacji..."zakończ waść wstydu oszczędż"..

Ostatnio zmieniany przez tomdolar : 14.07.2005 o godz. 04:23
tomdolar jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online