Dyskusja: [ZDJĘCIA] Makro
Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.07.2005, 09:41   #197
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez prometeusz
@Andrzejj9
nie zapominaj że my się dopiero uczymu macro.
I @Calme np jak się porówna pierwsze zdjęcia robi duże postępy - ja na razie tylko oglądam i czytam.
No a twój link jest do filtrów UVm a nie soczewek - lecz z tego co mapiętam to @Tommyx używa +4 dpi
I ja to rozumiem, zresztą.. ja się cały czas uczę i myślę, że dla każdego fotografa każde kolejne zdjęcie to jakaś nowa wiedza.. Nie chodziło mi też o krytykę samych zdjęć, bo i z tych niektóre są bardzo dobre. Po prostu, to była taka ogólna uwaga, refleksja odnośnie fotografii. Może akurat dla kogoś będzie w jakiś sposób ważna

Co do tego linka, to kurde rzeczywiście.. Wyszukiwarka znalazła mi soczewkę +4D i podążyłem za linkiem nawet nie patrząc dokładnie, gdzie mnie zaprowadził. No nic, będę w takim razie szukał dalej, a już się ucieszyłem, że cena nie jest taka wysoka...

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post