Dyskusja: [ZDJĘCIA] Makro
Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.07.2005, 10:00   #12
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Calme
Hmm jak dla mnie ten topic wydaje sie jednak troche wartosciowy (nie posadzajcie mnie tylko o jakas zarozumialosc jako jego autora) - zawsze wrzucam tu jakies znalezione ciekawostki., mozemy porozmawiac na temat warsztatu itp mysle, ze z czasem dzieki ogolnym komentarzom i ocenom dojdziemy do choc pewnej jakosci zdjec czego i Wam i sobie szczerze zycze
Topic jest bardzo wartościowy i też dowiedziałem się z niego kilka ciekawych rzeczy, a niektóre umieszczane zdjęcia naprawdę dobre. Powtórze jeszcze raz - nie traktujcie mojej poprzedniej wypowiedzi jako krytykę, coś w stylu - fajnie, że się tym podniecanie, ale zdjęcia są do niczego.. Nie o to mi chodziło i mam nadzieję, że jednak tak nie zostałem zrozumiany

@ Prometeusz

Dzięki za link, ale do tego sklepu też przed chwilą dotarłem

Znalazłem natomiast jeszcze jeden, gdzie mają w tym momencie wyprzedaż i dostałbym tą soczewkę już za 69 złotych

http://www.pstryk.com.pl/opis/3611

Szkoda tylko, że termin realizacji do dwóch tygodni... Ale muszę sprawdzić dokładnie, gdzie ten sklep się mieści. Będę niedługo jechał z Wrocławia w stronę Kaszub, to może jest gdzieś po drodze, żeby wstąpić i zrobić zakupy

@ Ed hunter

Niestety.. ja mam kartę 1 GB więc to ograniczenie mnie nie dotyczy..

A co do wywoływania.. w sumie masz rację, zdecydowanie, tylko, że tutaj pojawia się druga skrajność.. Ja jeszcze nie wywołałem żadnego zdjęcia zrobionego cyfrówką, mam ich już jakieś... 6 GB...

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post