Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.07.2005, 22:14   #47
zene_k
Zarejestrowany dla jaj

Data rejestracji: 25.11.2004
zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez MacGyver
Zrozumienie przychodzi z czasem
Widać masz 1mbit łącze i nieprzeszkadza Ci to że ładowanie zamkniętego funny fotos trwa parę sec podczas gdy mi i innym użytkownikom trwa 5 min
Podział miał na celu oddzielenie zdjęc (które trochę się wczytują) od textu. Ktoś kto jest na modemie siłą rzeczy będzie czytał texty i tak czy siak podczas wczytywania "starego" tematu trwałoby to 5 min.
Faktycznie, mam najszybszą neo i dla mnie otwieranie stron nie jest żadnym problemem.
Pewnie z czasem się do tej reorganizacji przyzwyczaję, ale po prostu pewne zmiany mi się nie podobają i dlatego o tym piszę.
Idąc twoim tokiem myślenia, to dział Ogólnie o DVD oraz nośniki też należałoby podzielić, przy testach nosników i napędów na teksty i oddzielnie screeny do nich.

Edit: O w mordę, ale mam diabelską liczbe postów

Ostatnio zmieniany przez zene_k : 14.07.2005 o godz. 22:26
zene_k jest offline   Odpowiedz cytując ten post