Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.07.2005, 00:36   #5
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Nie wiem, jak w przypadku boomboxów (czy sprzętu tego typu), ale ostatnio kupując mini wieżę (ostatecznie kupiłem micro wieżę) przysłuchiwałem się jakości dżwięku u różnych producentów i tak.. proponuję, żebyś Sony omijał baaardzo szerokim łukiem, do AIWY zbliżał się tylko, jeśli nie padniesz patrząc na stronę wizualną urządzenia a najlepiej od razu zainteresował się Panasoniciem. Jednak dla mnie od zawsze sprzęt grający tego producenta nie miał konkurencji wśród innych.

Oczywiście pomijam tutaj firmy takie jak Yamaha, Kanyo i inne z wyższej półki, ale nie podejrzewam, żeby ci producenci w ogóle mieli w swojej ofercie interesujące Cię urządzenia.
Witam !
A ja jakoś SONY lubię, choć aktualnie w moim 13-letnim magnetofonie jedna kieszeń odmówiła posłuszeństwa i czeka mnie wydatek min 30-50 zł na naprawę, bo w tej mechanice grzebać nie będę.
Aczkolwiek Panasonic to też bardzo dobra firma - ja doświadczenia w tym względzie nie mam zbyt dużego, mogę jedynie odradzić wszelkiego rodzaju marki tanie - tzw. marketowe - może to i ładnie wygląda i nieźle gra (czasem), ale trwałość jest baaardzo kiepska

Pozdrawiam

ro29
ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post