Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.07.2005, 07:33   #6
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Jeszcze jedno w przypadku sprzętu grającego i nie tylko trzeba wziąć pod uwagę. Niestety im sprzęt nowszy tym... zdecydowanie gorszy...

Smutne to, ale wszystkie firmy idą teraz w stronę minimalizacji kosztów i nie patrzą już specjalnie na jakość wykonania. I tak mimo przesłuchania kilkudziesięciu różnych wież, również z tej najwyższej półki, nie udało mi się znaleźć nic, co choćby w przybliżeniu grało tak, jak moja kilkunasto już letnia Diora.

Tak samo w swojej z 10 letniej wieży Panasonica nie miałem najmniejszych problemów z odbiorem radia, a w ten kupionej z pół roku temu jest to praktycznie niemożliwe i myślę teraz nad założeniem anteny zewnętrznej.

Z SONY podobnie, mój kolega z 10 lat temu miał wieżę tej firmy i była to naprawdę przyjemna rzecz, zresztą w jednym sklepie sam znalazłem wieżę sprzed 4 lat, która grała po prostu rewelacyjnie. Natomiast te najnowsze... nie, to nie nadaje się w ogóle to włączenia... szkoda słuchu...

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post