Cytat:
|
Napisany przez ..::Krzywy::..
Choć moze zakup drugiej nagrywarki byłby najlepszym rozwiązaniem, raczej je odrzucam. Propoponuje skupić sie na dvd-romach.
Jak to jest z tym k-probe-em - wie ktoś?
No i prosiłym Was o podanie konkretnego modelu na który warto zwrócić uwagę (lub nie). Jest ich niewiele, więc chyba wybór nie bedzie trudny. Wiem, wiem było na forum, są testy itd. Ale chodzi mi o parę skromnych postów aby wyczerpać temat.
|
Działa, ale tak jak wcześniej pisałem, nie został napisany do obsługi napędów DVD-ROM i program zwraca bzdury. Najczęściej zaniża ilość błędów.
No ale jak się upierasz i na przekór naszym poradom chcesz kupić DVD-ROM, to proszę bardzo. A jeżeli chodzi o opłacalność drugiej nagrywarki: koszt nowego LiteOna SOHW-1693S to jakieś 190-200 PLN (np w naszym sklepie:
http://sklep.cdrinfo.pl/pelny_18206.html) - śmieszne pieniądze, jak za nagrywarkę DVD. A byłby to dobry dodatek do tego LG, ponieważ LiteOn ma o wiele lepszą korekcję błędów i to, czego nie można odczytać na LG, LiteOn łyka bez zająknięcia (mam obie nagrywarki aktualnie w kompie).