Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.07.2005, 08:19   #63
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez puch001
Ja mam następującą sytuację. Posiadam nagrywarkę LG 8320B 32/10/40 oem. Nagrywarka ma już 3 lata. Nigdy nie była naprawiana czy coś z tych rzeczy. Kupiłem sobie płytki LG i pewnego dnia nagrałem sobie film. Wszystko ok. Następnego dnia chciałem nagrać koleny film i po nagraniu wyskoczył problem fiksacji. :\ Myśle sobie ok, jakiś błąd. Biorę drugą płyte i nagrywam jeszcze raz i znowu to samo. Tak z niczego zaczą pojawiać się ten błąd. Dodam, że w kompie nigdy nic nie zmieniałem. Posiadam windows xp profesional. Nigdy nie istalowałem żadnego firmware do nagrywarki ani niczego innego. Po prostu instalowałem windows a nagrywarka chodziła więc żadnych sterowników czy innych rzeczy do nagrywarki nie instalowałem. Biosu też nigdy nie zmieniałem, a kompa posiadam już 3 lata. W związku z tym dlaczego tak nagle zaczął wyskakiwać ten błąd? Czyżby było po nagrywarce?Porsze o odpowiedź

Mam jeszcze małe dodatkowe pytanie - czy rozmiar bufora 2MB to wystarczająco czy za mało w przypadku mojej nagrywarki?
A wziąłeś pod uwagę, że to może być wina płyt?

Czy próbowałeś nagrać na innych, czy tylko na tych LG?