Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.07.2005, 22:38   #2
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
No to ja spiesze z wyjasnieniami. CO do usera to nie chodzilo o Majoneza ani o Ciebie, Mac. Powiedizalbym o kogo chodzilo, ale o nieobecnych sie nei mowi, a o ile mi wiadomo jest nieobecny - alebo jest martwy po trzykrotnym samobojstwie, tudziez siedzi w Londynie za przekrety na allegro .

@rycho - ja rowniez dziekuje za pozdrowienia, rowniez prosze przekazac . Niestety dziecinka miala pecha, bo nasze forum jest cholernie samcze - dlatego prosimy o wybaczenie ;-D

Noclegu nie bylo, bo rycho z corka zarejestrowali sie na AGH nie kontaktujac sie ze4 mna ani czolgista. Nie mieli wiec swiadomosci ze miejsce dla nich jest juz zarejestrowane i zarezerwowali je jakby na nowo, juz pdo swoim szyldem. Air i blasfobias powiedzieli delikatnie mowiac ze maja to gdzies (nie wypada uzywac brzydkich slow na forum) i zabrali sie ze mna taksowka. Oni wysiedli pod dworcem, ja pojechalem pod swoj nocleg w miedzyczasie wylaczajac taksometr z wielkim rozzaleniem twierdzac "Uuuu zepsul sie". Tym sposobem wybulilem troche mniej, bo wiadomo ze jesli pieniazki pojda do uapy, to taryfiarz nie musi odprowadzac od tej kaski VATu ;-D. Pozostale 2 osoby dekalrujace chec wykupienia noclegu po prostu na owy zlot nie przybyly - od froga dostalem SMS z przeprosinami, a baku nie odezwal sie do dzis... Ot i cala tajemnica...

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:
M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post