Dyskusja: Codek BIG PROBLEM
Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.07.2005, 01:18   #8
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Przytłoczyłeś mnie tymi kombinacjami Przyznaję się bez bicia - nigdy nie kodowałem SVCD/VCD. Ale...

Z kodeków instaluję Divx, Xvid, AC3 Filter, Real Alternative i QuickTime - w dowolnej kolejności. I jakoś dotąd wszystko mi się odtwarza i koduje. Więc zostanę póki co przy mojej metodzie
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post