Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.07.2005, 22:58   #10
mgit
Guru

Data rejestracji: 22.08.2004
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
@kraluk

Cytat:
Zawsze można dossać KDE lub zainstalować Kubuntu
Ależe ja nie twierdze że nie można poprostu opisuje pierwsze spostrzeżenia

Cytat:
Przecież to Debian
Wiem

Cytat:
Instalka zajmuje jedną płytę CD i to nie całą. Więc nie wiadomo jakiej ilości programów nie znajdziesz w Ubuntu po instalacji. Wg mnie jest to dobre rozwiąznie - zasysasz i używasz potrzebne ci tylko programy. Nie instalujesz masy różnego badziewia...
Z tym sie akurat zgodze, ale jak ktoś ma wolne łącze np ja to zassanie 250 MB trwa średnio cały dzień)

Cytat:
Zawsze można dossać nową wersję
A pewnie że można np wersje 2.0

Cytat:
Nie obraź się, ale ta wypowiedź jest śmieszna. Mandriva bazuje na Red Hacie, a Ubuntu na Debianie. Z tego można wywnioskować, że komendy nie będą wszędzie takie same.
Nie obrażam się Nieby skąd miałem wywnioskować nigdy debiana nie używałem zawsze tylko Mandrake

Cytat:
W Ubuntu i Debianie są pakiety deb.
To aukrat wiem

Cytat:
Zgodzę się z tym, ale tylko w pewnym stopniu. Wg mnie Ubuntu jest dla ambitnych poczatkujacych uzytkownikow.
użytkowników piszemy ż a nie z jak ty napisałeś (wiem czepiam się, ale ty sie też przyczepiłeś pisowni)

Cytat:
Mnie osobiscie Ubuntu sie podoba
Jak już pisałem ile użytkowników tyle opini 8 )

Nie twierdze w żadnym razie że ten system jest zły, może nawet jest lepszy od LE 2005 kwestia przyzwyczajenia

Ostatnio zmieniany przez mgit : 19.07.2005 o godz. 23:03
mgit jest offline   Odpowiedz cytując ten post