Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.07.2005, 22:46   #4
_bakupl_
na cdrinfo od 2001 ;>

Data rejestracji: 04.06.2005
_bakupl_ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez .::piotrek::.
Hmm, a jakies przyblizone wymagania co do telefonu?? Czy to ma byc z kolorowym wyswietlaczem??

Jesli nie to wedlug mnie dobrym telefonem jest nokia 6310i, z tego co wiem to bateria trzyma dosc dlugo, telefon dosc dluuugi w porownaniu do tych nowych modeli, ale moim zdaniem calkiem fajna dla kogos komu telefon ma sluzyc do dzwonienia, a nie do szpanowania mozliwosciami

Aktualnie mam Siemensa A65 i nie moge powiedziec, telefon calkiem fajny. Bateria trzyma mi dosc krotko, bo z nudow duzo na nim gram (ehh te skrzynki ). Telefon ma kolorowy wyswietlacz, mozliwosc dokupienia aparatu cyfrowego, dyktafon (niezbyt dobra jakosc, ale zawsze cos), kalkulatorek i jeszcze kilka takich malo potrzebnych funkcji.

Z tego co wiem jeszcze to Siemens C65 jest b. dobrym wyborem, lecz kosztuje on troche wiecej niz 300zl wiec nie bede sie zbyt duzo rozpisywal o nim. Powiem tlyko ze ma kolorowy wyswietlacz, oraz wbudowany aparat cyfrowy.

Mam nadzieje ze chociaz troche pomoglem, ja mi sie jeszcze cos przypomni to dopisze.
.::edit::.
@Burak Hehe, mam w domu 2 nokie. Jedna 6610 i druga 6610i (ejdna mamy druga taty) i musze stwierdzic, ze woguel m isie ten telefon nie podoba. Ubogi zestaw funkcji i do tego nie podoba mi sie jego wyglad. Co innego moja mama, ktora na kazdej wymianie telefonu w Idei wziela by najchetniej jeszcze jedna 6610i, ale zeby sie roznily jakos kolorami chociaz...

A ja bym polecił Siemens S65 lub CX65