Cytat:
Napisany przez rycho
Możesz iść i podpisać na kolejne 12 miesięcy. (...)
|
Witam !
Przejrzałem wypowiedzi które się pojawiły i niestety nie wiem czy to jest tak do końca łatwo jak chociażby @
rycho sugeruje.
To znaczy - prawdą jest, że jeśli na miesiąc przed końcem umowy nie przedłuży się jej na czas określony, lub nie zrezygnuje, to staje się ona umową na czas nieokreślony (z wyższą opłatą).
Natomiast jeśli koledze @
kontestator, zdarzyła się już taka przykra wpadka i nie przeczytał dokładnie regulaminu, to według moich przypuszczeń - będzie musiał najpierw zrezygnować z tej aktualnej umowy (ma teraz do tego prawo - bo ma już umowę na czas nieokreślony - aczkolwiek chyba z miesięcznym wypowiedzeniem), i dopiero później będzie mógł podpisać nową umowę. Wiem, że to zagmatwane i niekorzystne - ale mam obawę, że chyba nie można przejść z umowy na czas nieokreślony na umowę na czas określony.
Obym się jednak mylił
I jeszcze w kwestii informacji, że nie mogą aktualni użytkownicy skorzystać z promocji Neostrady 512 - tak prawda - ale dokładniej jest tak, że z tej promocji nie mogą skorzystać te osoby, które w okresie od 1 stycznia do 31 sierpnia tego roku byli użytkownikami Neostrady.
Pozdrawiam
ro29
P.S. A mi się za 10 dni kończy okres promocyjny neo 512
I trzeba będzie zwrócić modem, albo ewentualnie przesiąść się na neo128 (małe szanse - chyba wrócę do dial-up

)