Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.07.2005, 22:48   #14
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !!!

Cytat:
Napisany przez mr_spock
Jezli myslisz o chello (UPC) to sie mylisz. Limity sa
u innych dostawcow nie wiem jak jest
Nie - myślałem o ICP (Internet Cable Provider) - do niedawna na pewno limitów nie było, chyba że ostatnio coś się zmieniło.

Cytat:
Napisany przez wolfen3
W takim razie nie potrzebna mu neostrada a zwykły modem i 0202122

7 GB - to bardzo ale to bardzo mało. Ja ściągnełem pare filmów w rmvb troche muzyki i juz pękło. Od przedwczoraj ciesze sie predkoscią 32Kb/s
(Dla wyjaśnienia - chodziło o znajomego, który zazwyczaj wykorzystuje tylko 500 - 800 MB z limitu neostrady).

Nie za bardzo się z tym zgodzę - nie każdy wykorzystuje internet do pobierania muzyki i filmów. Jeżeli ktoś spędza w sieci 2-3 godziny dziennie - i przegląda www, korzysta z GG, e-mail, a ostatnio nawet czasem SKYPE - to nie wykorzysta zazwyczaj więcej niż podawałem.
A ile to by kosztowało na modemie ?? Przed południem - w TP - powiedzmy 2 godziny dziennie - nie będę liczył, bo wyjdzie chyba z trzy razy tyle ile Neostrada 128 kosztuje.
Pominę oczywiście kwestię komfortu - która na modemie jest zdecydowanie niższa, nawet w porównaniu do neo 128.

Cytat:
Napisany przez Zetoxa
... ja to chyba jestem w czepku urodzony, mam osiedlową Internetówkę za 40zł/m-c, a transfery jak na załączonym obrazku, niech Tepsie ziemia lekką będzie.
No to możesz się chyba tylko cieszyć .....

Cytat:
Napisany przez Burak_PL
ja max na 512 64 ciagne więc nie ma problemu
Ja też obecnie

Pozdrawiam

ro29
ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post