Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.07.2005, 23:06   #15
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter
(...)
gadanie o nowych zestawach, jak się nie ma kasy to tak jak przeglądanie pisemek z samochodami (lub super laskami ).
(...)
Tak - trochę racji może i masz - ale nie do końca - gadając o nowych zestawach i zasięgając informacji, można nabyć pewną ogólną wiedzę, być bardziej zorientowanym itd. To się też trochę tyczy samochodów, może Twojej ostaniej propozycji, najmniej

A w kwestii oferowanych zestawów przez @_bakupl_ - to kiedyś takie rzeczy też ogladałem - i ciekawe to średnio - w pierwszym zestawie jest w sumie tylko niezły procek (tzn. lepszy od mojego) no i płyta, no może obudowa ładniejsza od mojej - reszta warta parę złotych - stare napędy, grafika 8 MB oraz podejrzewam że i kiepski zasilacz.

A drugi zestaw - obudowa odpada - nie lubię takich i w ogóle (to moja jest już lepsza), podejrzewam że jakaś dziwna płyta główna IBM, więc zostaje procek i dysk 10GB - a reszta to mało warte elementy.
Aczkolwiek ceny nie są złe - wręcz dobre, szczególnie tego pierwszego zestawu - chociaż drugiego też, uwzględniając dysk

Pozdrawiam
ro29

Ostatnio zmieniany przez ro29 : 23.07.2005 o godz. 23:14
ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post