Cytat:
Napisany przez uuk81
[...]
5) i na koniec, nie rozumiem gości, co to tylko krytykują i chcą  Jak można żadać od kogoś wymyślonych przez siebie testów  Jeśli ktoś chce udowadniać swoje tezy albo obalać innych to niech sam robi testy i je publikuje  Pozdro 
|
Rozumiem ze ten zarzut skierowany jest do mnie
Nie czuje sie zobowiazany tlumaczyc sie osobie ktora zarejestrowala sie na forum raptem miesiac temu, polowa jej postow znajduje sie w watku zalozonym przez nia sama, a traktuje on o temacie omawianym tutaj juz setki razy..
Nie mniej zrobie wyjatek i uswiadomie Cie, ze forum sluzy do dyskusji

Jesli ktos stwierdza jakas rzecz, ktora wg mnie jest (conajmniej "minimalnie") smieszna, to mam prawo to zanegowac i oczekiwac jakichs dowodow ktore mnie przekonaja.
Nie satysfakcjonuje mnie odpowiedz w stylu:
"Benq tak zrobil wiec jest to bardzo dobre i na pewno rozwiazuje problem nagrzewania sie napedu podczas procesu nagrywania.
Jesli zrobili cos takiego to to na pewno cos daje..."
Na mnie cos takiego nie dziala.
Nie oczekuje gwiazdki z nieba

Poprosilem o pokazanie mi jak beda wypalone plyty przy zaslonietych i odslonietych kratkach. Niestety jak narazie doczekalem sie tylko stwierdzenia, ze Benq to testowal i ze to wystarczy.
Mi to nie wystarcza. Nie widzialem zadnych testow ktore potwierdzalyby teorie, ze (cytowane z pamieci):
"Przy zaslonietych kratkach systemu DCS,
mozna zapomniec o dobrych wynikach w nagrywaniu"
Wg. mnie oznacza to jednoczesnie ze wszystkie nagrywarki nie posiadajace tego, lub podobnego systemu, nie nadaja sie za bardzo do nagrywania.
Dlaczego?
Bo nie osiagnie sie na nich dobrych wynikow
A tak przy okazji, to testow ja sie juz troche narobilem i jesli mialem jakas teze to staralem sie ja udowodnic.
A jesli nie ma sie dowodow, to nie nalezy pisac takich rewelacji (uzywajac przy tym znanych tylko sobie "skrotow" myslowych).
Pozdrawiam