Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.07.2005, 15:26   #1450
Bateau
-=-

Data rejestracji: 24.03.2004
Bateau zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Kiedy kupowałem swojego Benq 1620, miałem za sobą ponad pół roku użytkowania LiteOne 832s, tak więc korporacje tą przy wyborze nowego tostera skreśliłem z miejsca LG...napędy nowe, praktycznie z niewiadomym supportem oficjalnym, i brakiem community nieoficjalnego (mniej wiecej- ani CodeKinga,ani MadDoga ani nic) - te plytki ktore dostalem do przetestowania w KProbe, a wypalone w LG bynajmniej mnie na kolana nie rzuciły. Postowane tu i tam skany nosnikow palonych w 3540 Neca sprawiły że zgodziłem się z tezą wspomnianego CodeKinga, że modele 3520, 3540 nie spełniły pokładanych w nich nadziei Cóż... NEC 2500, 3500AG to jak sądzę napędy idealne, ale second handów brać nie zamierzałem. Trudno. To co przeglądnąłem tutaj, czy na cdrfreaks (zwłaszcza wątek' Which DVD Burner should I buy _nazwa miesiąca_ a którego mi na tym FORUM brakuje!), plus wątek tutejszy... cóż, wybór wydawał się jasny. Nie ma porównania między stary litkiem a nowym benkiem. Inna rzecz- wspomniane tu cdrfreaks. Tam ludkowie pala na nosnikach TY, których ze świecą szukać u mnie na prowincji. Kupuje Verby i TDK, i na dziendobry okazują się z fabryk CMC Te same klimaty mają goście z Łotwy, Estonii, Węgier... 2 swiat, w pinezke...no...Nie pisząć już o tym, że znajomy w USA za nośnik TY płaci w porywach do 20 centów.
Bateau jest offline