Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.07.2005, 17:49   #27
neo_hack
Nowy na forum

Data rejestracji: 19.07.2005
neo_hack w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Ok mam jeszcze jeden problemik...który jest skutkiem mojej niewiedzy..otóz jak eksportowałem w Adobe Premiere Pro plik w Media Encoderze to wybrałem ustawienia:
PAL 4:3 2 pass 4MB VBR + Dolby Digital 2.0 no wiec mój materiał 00:55:13 sec po wyeksportowaniu zajmował 1,7 GB jakosc obrazu troszke pozostawia do życzenia (film chyba jest zbytnio skompresowany) no i teraz mam pyłytke nagrana cała łącznie z Motion Menu i chce zrekompresować moje dzieło w celu uzyskania lepszej jakosci. Pytanie czy mozna cos takiego zrobic i najlepiej jakim (prostym w obsłude i darmowym) programem :-)

Zastanawiam sie czy czasem jak dodawałem do Adobe Encore DVD mojego projektu i kiedy juz zrobilem Menu i wszystko to zastanawia mnie czy Encore jeszcze dodatkowo kompresuje drugi raz wszystko jak zapisujemy projekt na dysku DVD ?? Jesli nie to moze ktos ma dobre ustawienia do Adobe Premiere Pro aby jakość była bardzo dobra a np: 1h filmu + Motion Menu zajmowała jedną całą płytę DVD 4,7. Z góry dzieki :-)

Pozdrawiam