Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.07.2005, 18:07   #7
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Jędrek65
Dzieki za zainteresowanie,płytki na których próbowałem nie są za mocne bo Msonic,a jaki Bios niestety nie wiem.Ale gdy nagrywam płyty tej samej firmy,tylko -,nie ma żadnego problemu,mgit ma rację,chodzi mi o nagranie danych,co do reinstalacji chyba nie ma sensu,bo próbowałem na XP i to samo(Pierwszysystem to Windows Millenium).
to, że minusy są ok nie znaczy nic.

z innej parti minusy mogą robić takie same jaja.

teraz to nawet nie ma się co pytać jaki jest producent tej płyty, bo to już mało znaczy w tanich nośnikach.

pomysł taki - Verbatim + , jak będzie to samo to mamy problem.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post