Dyskusja: DVD-Video
Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.07.2005, 20:55   #4
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
jeśli Philipsy są bardzo wymagające to znaczy, że ja widziałem inne niż kolega @Fooby.

ja mam mało wymagające LG, ale to co u mnie się tnie na Philipsie znajomego chodzi równo.

widziałem również kilka używanych sztuk, przywiezionych z Niemiec i sprawdzaliśmy je płytą testowaną na terakocie przez 2 letnie dziecko.

na większości przechodził najgorszy moment z zacinaniem, ale jednak. (najlepsze jest, że Ronin znajomego czyta płytkę bez najmniejszego zająknięcia a u mnie ta płyta nie startuje)

co do tematu - jeśli pliki są niezgodne z formatem DVD to Nero to powie.

możliwości są dwie - albo siada nagrywarka, albo stacjonarka

więc po pierwsze trzeba te płyty sprawdzić, najlepiej inną nagrywarką i programem testującym typu KProbe np.

jeśli będzie ok to padł Philips i już nie daje rady z nagrywanymi płytami.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post