Dyskusja: Szukam programu...
Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.07.2005, 23:21   #13
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Wink

Cytat:
Napisany przez mallow
Nie nie, wlasnie chodzio o to ze nie lubie miec duzo na pulpicie... rozwijanie listy tez nie wchodzi w gre bo ja musze wszystko widziec... i irytuje mnie wlasnie takie rozwiazanie windowsa... najbardziej odpowiadalby mi wyodrebniony obszar pulpitu na ktorym moznaby umiescic takie wlasnie malutie ikonki jak w pasku narzedzi... widze ze jednak jestem zbyt wybredny zeby znalezc cos co mi odpowiada...
a czemu nie w pasku?
po co zaśmiecać system dodatkowymi shitami?
czy to się nazywa nerwica natręctw?
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post