Cytat:
|
Napisany przez nimal
jak masz Ati to wystarczy sciagnac ze strony Ati Hydravision - dodatek do sterownika grafy ktory daje wieksza kontrole nad wyswietlaniem okien aplikacji na poszczegolnych ekranach
szczezrze to nawet nie potrzebujesz dwoch pulpitow (choc oczywisice mozna i taka opcje wlaczyc) wystarczy jeden pulpit + drugi wyswietlacz na ktory mozesz przelaczac aplikacje przesuwajac jej okno lub kombinacja klawiszy
mozesz tez zrobic klonowanie (co Cie nie intersuje jak widze) lub pulpit rozciagniety na dwa monitory (co w tym przypadku sie nie sprawdzi), dwa pulpity (jak w nVidii) lub jak mowilem jeden pulpit na kompie i drugie cos (nie jest to pulpit bo nie ma paska zadan itp, ani nie jest to rozciagniety pulpit, bo jest niezalezny) na ktory przeciagasz zeczy (funkcjonuje on "obok" twojego pulpitu - jak przejedziesz mysza za krawedz ekranu to pojawi sie ona w oknie tv  ja z tego kozystam i bardzo sobie chwale
dodatkowo wlaczasz HotKeys i przypisujesz kombinacje do przelaczania widoku okna pomiedzy wyswietlaczami
edit: tak sie rozpisalem ze mnie Loki uprzedzil 
|
Dzięki za wyczerpującą wypowiedź

W piątek będę sprawdzał jak mi telewizor przywiozą
![:-]](images/smilies/].gif)
Jakby co to napisze
Dzięki