Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.07.2005, 09:44   #5
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Piterniel
Człowieku Google użyć!
@ed hunter - Prawda, że te linki miałeś w ulubionych z jakiegoś warezowego forum niedostępne dla ogólu i przez przypadek miałeś je i dzięki, że podałeś

Na przyszłość sterowników nie szukasz do płyty tylko do Chipesu. Ja mam płyte V62x2398X239823 Delta-555 XX 823 23 model 33323 na Chipes VIA to szukam też VIA!
jasne z takiego forum co najpier wpisujesz hasło kodowane 168bitowym kluczem a potem musisz się pokazać przez kamerkę czy to ty

zainstalowałem te nowe stery i jak widać komputer chodzi

doszedł jakiś odtwarzacz czy coś do audio - wygląda obleśnie

no więc temat kolegi miał sens, bo inaczej nie sprawdził bym czy są nowe stery do VIA
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post