Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.07.2005, 12:10   #3
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez zbych7
Witam!
Jestem tu nowy i chciałem na wstępie pozdrowić wszystkich forumowiczów oraz moderatorów
Kupiłem sobie ostatnio nagrywarke DVD i zamierzam wypalić kilka filmów w formacie divx tak, żeby były widziane przez stacjonarny odtwarzacz DVD/Divx. Nie wiem jednak jak to zrobić ,czy są jakieś szczególne zasady aby odtwarzacz widzial pliki , w jakim formacie zapisać napisy i czy mają być w jednym folderze z filmem i prosiłbym o ogólne porady na ten temat.
Wypal jako dane.

napisy i film - identyczna nazwa i w jednym folderze (jeśli już w folderach) format obsługiwany przez odtwarzacz.

co to za maszyna (ta stacjonarna) i co za toster (ten w kompie) i jakie płytki.
ed hunter jest offline