no dobra jak się już bawimy w te gierki:

:
1. miałem w łąpach parę walnietych / mechanika / dvd lg 4x i 8x ale fakt faktem z upływem czasu poprawia się ich jakosć ale i tak nie są brandową marką
2. najlepszym cd lg był model 32x a 52x to wyqr... rozwala płyty i pracuje tak że umarłego obudzi i zwykle zdycha na amen zaraz po gwarancji co zresztą jest typowe

3.cdrw lg też parę walniętych widziałem / a szajsungi to tylko jeden

i to dziwnie bo palił tylko na rw a na innych nie chciał/
4. litki też nie sa bez skazy bo awaryjne bywają nad wyraz często / ale to aqrat opinia qpmla nie moja bo ja tylko 2 sztuki takie w łapkach miałem /
5. a żeby było śmieszniej to uzywam szajsunga i jestem z niego bardzo zadowolony/ wypalił już duuuzo płytek i jedyne które nie chodziły to partia / qrde 30 płyt jako podstawki pod piwo

bo nie chcieli mi w sklepiku (juz tam nie qpuje) reklamacji uznać / szajsungów 700 z walniętą wastwą odblaskową która to wade dopiero powypaleniu było widać /
6. nie miałem ntomiast w łapkach zadnego walniętego teaca i żaden z moich znajomych nie miał z teacem żadnych problemów
no to by było na tyle
aha, ja jestem uczulony na lg /choć ich monitorki lubię/ i nie lubię szajsunga /ale monitory lubię o moją wypałkę

/

. Lenistwo jest drogą do świętości,

^|^^ a bluźnierstwo do raju ^^|^

^| Vintage Sansui & Braun/ADS |^