Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.07.2005, 21:24   #21
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Burak_PL
ja z samego rana sobie okna roletami pozasłaniam i mam max 20 -22 *C
Uważaj, że jutro będzie 20-22 hehe 25-27 minimum.

jest po dziewiątej i w Warszawie taka temperatura, że się ze mnie prawie leje.

po deszczu było chwilę ok ale teraz od tej wilgoci jest jeszcze gorzej.

wychlałem już resztę napoju zwanego coke i nie mam nic zimnego, a cholera najbliższy sklep otwarty o tej godzinie jest poza zasięgiem spaceru.

no nic może kogoś namówię na wycieczkę samochodową

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 28.07.2005 o godz. 21:26
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post