Dyskusja: BenQ 1620
Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.07.2005, 15:51   #3877
joujoujou
Administrator
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Unhappy

Kurczę, dalej nie wiem czy i jak zmodować tego benka
http://www.benq.pl/products/DVDRewri...specifications
na 1620, ze specyfikacji wnioskuję (czy właściwie, tego nie wiem), że to to samo co DW1620 tylko w obudowie.

Tu 1620:
http://www.benq.pl/products/DVDRewri...specifications

Na dokładkę nie mogę przeprowadzić testów, po rozpoczęciu testu, czasem natychmiast, czasem po minucie, dwóch wyskakuje mi komunikat, jak poniżej.

Co mam zrobić?
Dołączone obrazki
BenQ 1620-blad-benka.jpg 
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post