Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.09.2002, 15:14   #1
caleba
Nowy na forum

Data rejestracji: 05.09.2002
caleba w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Question Jaki mam kupic CD lub DVD dla LiteOn'a 24x

Widze ze poruszyl sie temat LG I dobrze bo to troszke shicik zmoich doswiadczen oczywiscie. Pierwsze LG jakie mialem to Cdrom 32x
,ale to bylo cos zaiwanial ile dala fabryka chodzil mi 4 lata i zadnej roznicy w pracy napedu ktory tez przezyl pare upadkow. To byl powod zakupu 12x8x32x LG ktora byla w sumie spoko poza tym ze :
- po pewnym czasie przestal czytac tloczone plytki
- nie zauwazal co ktorejs czystej plyty przy pierwszym wlozeniu dopiero po otwarciu i zamknieciu zalapywal
- marne mozliwosci co do kopiowania Safe2 itp.
- a i zabawna sprawa nagrywal 90 min plytki bez zarzutu ale nie potrafil ich odczytac.

No ale to wkoncu nagrywara a nie cdrom. pozniej przyszedl czas na jakies 52x no to z doswiadczenie byl nim LG i lipppa jak juz wczesnie pisalem na forum. TO GOWNO NIE BYLO WSTANIE ROZPEDZIC SIE DO 30x tzn rozpedzal sie ladnie do 24x a pozniej jak mu sie podobalo 8x 26x itp az sie utwozyl ladny dinozaur w Nero Cdspd. Heh no i te piski...
Ale dajmy chlopaka spokuj wszystkie firmy maja swoje wzloty i upadki.
Cale szczescie pozbylem sie tego LG 52x i teraz jestem przed pytaniem co kupic?
CD / DVD ale raczej DVD bo i tak sa tanie tylko ktory mi bezproblemowo nadarzy za LiteOnem 24x No i nie bedzie piszczal
PS. LiteOn fajna rzecz, wymiata niezle ale czasem sie zwiesi np po przeniesieniu kompa (jakims wstrzasie). Moj koles mial tak pare razy a ja narazie tylko 2.
caleba jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online