Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.07.2005, 23:31   #6
SebNET
DVD Fan

Data rejestracji: 09.11.2004
SebNET w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Salem
Widzę SebNET, że bardzo zależy Ci na tym filmie. Może spróbuj, tak ja już Ci raz poradziłem DVD2One. Zobaczysz wtedy, czy IC coś chrzani, czy może sam film jest gdzieś uwalony. Gdyby DVD2One nie dał rady to spróbuj jeszcze Shrinka, a bedziesz miał pewność, czy problem leży w filmie, czy w sofcie.

Pozdrowienia Salem
Salem, zależy mi i to bardzo. Tzn film już mam, ale bez menu, na upartego mógłbym go już tak zostawić, ale niechcę. Jeśli 2 i 3 część mam z menu to tą też będę miał. Tak jak pisałem, IC8 nie daje sobie rady z menu, a Main Movie Only daje radę. Salem Shrinka to ja omijam szerokim łukiem po zobaczeniu jego wyczynów właśnie na tym filmie, bo przed spróbowaniem w IC8 Main Movie Only zapuściłem kopię Shrinkiem i doznałem szoku jak zobaczyłem tą pikselozę, a wyszło mi 96% w Shrinku. DVD2One nie próbowałem, lecz domyślam się, że jakość może być podobna. Jedynie CCE daje radę, ale z kolei CCE też nie ma menu

No nic, może ktoś się zlituje i podrzuci jakiś tutorial bądź poda pomocną dłoń, płacę jak za prezydenta

Pozdrawiam i proszę o odpowiedź!