Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.07.2005, 09:49   #38
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Wg. mnie właśnie warto. Dlaczego? Przykłąd z żabą jest dosyć dobry. Jeśli będzie na to przyzwolenie, ba! wręcz poparcie! To stanie się to zjawiskiem masowym.
Jeśli stanie się to zjawiskiem masowym to stanie się to standardem. Tak działa obecnie rynek.
Ja i mój egoizm nie zgadzamy się na to. Nie chcę sytuacji, w której wartościowych stron w necie praktycznie nie będzie, bo populacja wyewoluowała 'w dół'. Nie chce świata pełnego dumnych z siebie idiotów. Nie chce świata, w którym nikomu na niczym nie zależy i nic nie ma wartości.

Blogaski tych kretynek i fakt, że zamiast potępienia są one tolerowane i bronione, oznacza tylko jedno, świat wędruje w dół z zadziwiającą prędkością.

Łażąc sobie wczoraj po tych blogaskach znalazłem coś w stylu "Zapłudniłem mojom dziewczynkem". Zrobiło mi się po przeczytaniu tego troche zimno.

Pisaliście niedawno na tym forum o 11 letniej matce. To jednostkowy przypadek, 18 letni rodzice, będącymi wtórnymi analfabetami, na dodatek dumni z tego nie są jednostkowym przypadkiem.

Ci z was, którzy uważają, że nie warto z tym walczyć niech się poważnie zastanowią. Pamiętajcie, że prawa i zwyczaje dyktuje większość, lub inteligencja. Inteligencji, jako opiniotwórczej grupy społecznej w Polsce nie ma. Zginęła na wojnie i nie przekazała pewnego zestawu wartości dalej. Minie wiele lat [a przy obecnym poziomie szkolnictwa i równaniu w dół - wiele stuleci] nim ten stan się zmieni.
Skoro nie inteligencja to większość. Zastanówmy się, jaką to mamy większość w kraju..