Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.07.2005, 12:57   #1
kabul
Nowy na forum

Data rejestracji: 19.11.2004
kabul w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
[benq]zmiana biosu a wersja bulk-retail

witam wszystkich.
Mam nastpujace pytanie. Posiadam nagrywarke Benq DW1610.Wersja bisu na niej to B8B9.Od poczatku mam problemy z plytami plusowymi.Chce zmienic bios bo ponoc w nowszych wersjach ten problem zostal rozwiazany.Na stronie producenta sa firmware do wersji z napisel na opuszczanej klapce (retail) oraz do wersji bez napisu i opuszczanej klapki.Ja mam wlasnie te druga wersje...sciagnalem program wylaczylem wszystkie programy i chcialem go zainstalowac ale niestety wyskoczyl komunikat ze sie nie da...Niestety a raczej chyba stety wyskoczyl ten komunikat bo po wczorajszych burzach za 5 minut wylaczyli prad
teraz chce poczekac az sie pogoda ustabilizuje i jeszcze raz sprubowac.Na waszej stronie nie ma podzialu na wersje nagrywarek-wyglada to tak jakby byly tylko do wersji z opuszczana klapka.Gdybym nie zajrzal na strone producenta pewnie bym wzial bios od was. Czy jezeli nie bede mogl instalowac tamtego biosu do wersji bez klapki to moge sprobowac tego od was?
z gory dzieki za podpowiedzi
pozdro
PS:zapomnialbym - czy mozliwe ze nie chcial mi zrobic upgradu dlatego ze mam zainstalowanego alcohola i co za tym idzie mam tez wirtualny naped?
kabul jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online