Powiem tak gierki z czasów kiedy jeszcze kupowałem kopie zapasowe na gieldzie 2 lata temu smigaja teraz kiedy sam robie kopie zapasowe pale tylko na verbach tez smiegaja bez problemu. do backupa gt4 przez tydzien czytalem wszystkie materaly wypalilem decrypterem x2,4 LO ustawilem na 1622400 wszytko krok po kroczku. Jak wsadze tą płytke do konsloi i zapodam reset to spowrotem wskakuje do browswer tak jakby płyty niebyło w napedzie jak wysune tacke i zamkne bez resetu potem to po paru chwilach wyskakuje involit dics itd, jak po resecie mam tą plansze brwser i dam browser to widzi memorke i jest napis reading disc... . Kumpel raz przytaszczyl pronce of persia bo mu w pewnym momenci niechial isc na mojej konsolce wogole sie nieodpalil, raz palilem na jakim tdku co maial inne id plytki niz pozostale tdki co uzywalem i tez gierka była wypalona ok u kumpla smiga umnie ruszyc niechciała widocznie mam mniej wraźliwy lser :-) zastanawiam sie nad dyskiem i networkiem jak bede je wstawial to odrazu czyszczonko będzie tylko jedyne co mnie przeddym powstrzymuje to te pytałem o to juz na forum ale nikt niebył laskawy odpowiedzieć na tym i na konsla.pl mam dsl 1000 tepsy i mam i modfem i router niemoge w nim nic ustawiac i neimam zewnetrzego ip i niewiem czy tak da rade pograc po neice. pozdro
|