Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.08.2005, 16:43   #13
czechoj
Dziadek
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.06.2002
czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
W siriusie mają głupie warunki gwarancji, bo tam zawsze wysyłasz towar na swój koszt a po uwzglednieniu gwarancji odsyłają bez opłaty. Jednak mozna ominąc sprzedawcę i wysłac towar do serwisu w Zabrzu, po uwzględnieniu gwarancji Klient nie ponosi żadnych kosztów.
Ja równiez kupując BenQ słyszałem podobne opinie i to zdecydowanie złe, za to każdy sprzedawca reklamował lg i litka, tylko jeden (zresztą ten, który zamówił extra dla mnie benka) przyjął moje argumenty dlaczego chcę własnie ten napęd i stwierdził, że dzięki takim Klientom jak ja sam się tez uczy. Myślę że wszystkiemu winna jest nieznajomość firmy BenQ i chyba też niekompetencja sprzedawców, od których często sami wiemy więcej.

Cytat:
Napisany przez ManATMoon
Są też w Komputroniku.
Może tylko w centrali, bo na żadnym sklepie nie ma.

Ostatnio zmieniany przez czechoj : 01.08.2005 o godz. 17:17
czechoj jest offline