Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.09.2002, 03:00   #69
/||\aster
Gość

Cytat:
DJ_LukBoj napisa***322;(a)
Widze, że temat jest najbardziej popularny na Forum
Moja opinia jest taka, że skoro LG można kupić w miare tanio to trzeba się liczyć równierz że jakość takiego sprzętu nie będzie najwyższa dlatego pretensje osób, które kupiły LG i są z niego nie zadowolone bo nie działa tak jak by się tego spodziewały to niech się zastanowią czy nie lepjej było troche dołożyć i mieć pociecho z porządnego sprzętu (i tutaj wskazówka dla przyszłych nabywców napędów) !!!
A jeśli chodzi o popularność to TAK zgadzam się że LG są najbardziej popularne w Polsce ale też mówie że to się wkrótce zmieni na korzyść najprawdopodobniej LiteOn-ów bo ich cena jest zbliżona a jakośc lepsza !!!

POZDRAWIAM
Zgadzam sie z tym. Jezeli komus LG nie pasuje i narzeka to po co go kupowal, niektorzy powieza bo nie wiedzial, ale mogl sie spodziewac tego po cenie, przeciez LG ma najtansze (chyba) sprzety CD-RW & CD-Romy "to co sie mogl kolo spodziewac po takim czyms (to nie moje slowa tylko kumpla z podworka, bo ja tak nie uwazam)", jezeli chcialby miec super szybki i super dobry naped to mogl wybrac najdrozszy w sklepie a nie najtanszy, ale te super dobre i super drogie przeciez tez sie psuja, wszystko sie psuje i zdazaja sie wadliwe sprzety w wszedzie to ktos karte graficzna dostanie popsuta, ramy zwalone, dyski IBM sie przeciez tez psuja, ale wg. to nie wina marki ze sie psuja takie rzeczy, to wina ludzi lub maszyn ktore je skladaja bo schematy tych wszystkich urzaden nie mialy przeciez chyba w planie zeby psuly sie po miesiacu wiem ze moglybyc zle ale nie sadze(jezeli mialy to nie wiem o tym).
Teraz powiecie ze sam sobie w tych postach zaprzeczam, ale ja tego nie robie powyzej byla taka wymyslona historyjka 8) jak niektorzy obgaduja LG. Dj Lukboj ty tego nie zrobiles ty tylko dales przyklad ze skoro komus LG nie pasuje i mu nie dziala tak jakby chcial to mogl sie tego po cenie spodziewac. Ja chyba bede zawsze zwolennikiem LG ja do tej firmy nic nie mam i dzieki niej zawsze mi troche grosza wiecej wpadlo w rece. Ja LG poprostu lubie i sie z moja nagrywara LG zzylem ale niestety musialem ja sprzedac. Sid i inni maja racje ten kto najczesciej narzeka ze do du py sprzet to przewaznie przy nagrywaniu cos zle ustawi albo cos zainstalowac zapomni *******y takie. Ja nie narzekam niby ta 8081b sejf diskow nie obsluguje, ale istnieja Clone CD i Clony, bedzie robilo kilka godzin ale zrobi. Jezeli ktos chce miec dobrze odwzorowane dane to przy imagu nie bedzie uzywal max. predkosci CD-Romu tylko wolniej, powiecie ze maja dobra korekcje bledow i nie trzeba wolniej, to prawda ale zawsze lepiej zrobic wolniej dla pewnosci.
Chyba sam sie juz pogubilem w tym co pisze jezeli cos jest bezsensu to przepraszam.
  Odpowiedz cytując ten post