Dyskusja: Drugie Życie Lego
Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.08.2005, 11:57   #35
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Smile

panowie spokojnie tu o klockach, zaraz się bić jak o foremki w piaskownicy?

a jak kogoś trzeba będzie przenieść na czerwoną stronę mocy to się zrobi

czasy były takie, że trzeba było nieźle się naprosić o LEGO (w Pewexie za dolary, cena okropna :\ ale podobno za Gierka było lepiej )

miałem kilka dużych zestawów i dużo małych, dawało się z tego niezłe bajery robić.

zestawy były 100% kosmiczne - kto pamięta to wie o czym piszę, kto nie niech wymyśli

oddałem to wszystko tak dawno temu, że nawet nie pamiętam.

moja córka urodziła się w tych "gorszych" czasach (niż za Gierka ) więc miała tego całe mnóstwo, ale i tak wolała lalki (i urywać im głowy )
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post