Cytat:
|
Napisany przez M@X.666
Weron : dziekuje, postaram sie wyluzowac... Choc faktycznie moze jestem zbyt bezposredni w momencie gdy podnosi mi sie cisnienie... ;-D
Wracajac do tematu : strona o ktora pytales to chociazby www.bykom-stop.avx.pl !
|
No właśnie, ktoś w podpisie ma adres tej strony, tylko kto to był?
A wracając do tematu głównego, to nie podoba mi się tAkIe pIsAnIe. Kto to wogóle wymyślił i po co?? przecież to nie ułatwia czytania a wręcz utrudnia. Nie rozumiem ludzi którzy używają właśnie czegoś takiego.
Kolejną denerwującą mnie rzeczą są słówka: kofany, tesh, qzyn itp. (nawet trudno mi przychodzi wypisanie takich słówek o takiej pisowni, bo ich nie używam). Jakie to teraz się stało "młodzieżowe", modne. Wg mnie następna rzecz która nic nie wnosi, a wręcz cofa nas w myśleniu.
To narazie tyle, bo teraz mam jeszcze trochę zajęć i nie mam czasu na głębsze rozmyślenia
Pozdrawiam
P.S. A jeśli codzi o to "pozdrawiam", które ktoś uważa za "automat" to jest to na takiej samej zasadzie jak np. spotyka się kogoś znajomego na ulicy i mówi się "Dzień dobry". To dokładnie to samo.
Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz
__________________________________________________ _______________