Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.08.2005, 19:21   #5
Kaczorex
Nowy na forum

Data rejestracji: 02.08.2005
Kaczorex w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Czytajac niektore poprzednie posty czulem sie urazony . Mam 14 lat i czasami wstydze sie ze tyle mam ;/ (szczegulnie przez niektore ponizsze posty).Rozumiem ininjatywe anty-blogowa i bykom-stop Ale nierozumiem czemu niektorzy uwarzaja ze jak ktos ma 12-15 lat to jest idiota itp. LUDZIE bez przesady sa takie osoby z ktorymi sie da pogadac mimo ze sa w wymieninym przedziale wiekowym. Sa tez takie jak naprzyklad wlasnicielka bloga wymienionego na poczatku. Wezcie zrozumcie mam klase ktora podzielona jest na pieknych i brzydkich (doslownie) oczywiscie piekni sa pokroju tej wlasnicielki bloga. A brzydcy wszyscy co nie uzywaja w co 2 wyrazie przeklenstwa co nie nosza markowych ciuchow itp itd.Na szczescie nasza klasa nieupadla tak nisko i czasami mozemy sie porozumiec (czasami).
A tak pozatym to nietak dawno odezwala sie do mnie 1 kolesiowa z klasy (niewiem skat wytrzasnela moj numer gg ale dupa) z pytanie kwaker tu **** wyslij mi jakas fajna muze. NAWET TAKA ******* CZESC nie powie. Jak jej odpowiedzialem zeby poszla se do swoich kolezanek to odpowiedziala zebym sie pierd**** i mnie zablokowala. No takich trzeba tepic a nie takie osoby ktore chca cos "dac" dla tego swiata zamiast tylko braci wyzywac wszystkich wokol.
PS: Daje adres bloga jakiejs innej dziewczyny z klasy (na szczescie nieumiesciala mnie w liscie swoich kumpli) TY KLIKAC
PS2:Sory na bledy w tekscie ale ja tez orlem z polaka niejestem
Kaczorex jest offline   Odpowiedz cytując ten post