Dyskusja: NOSNIKI DVD-R/+R
Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.08.2005, 00:51   #4444
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Smile

Cytat:
Napisany przez pawelblu
sredni w sensie sredniacki, nie za dobry 8 )

krotko mowiac - nie ma sie czym chwalic ze plyta dziala 2 lata - tak (a nawet bardziej) powinno po prostu byc ...

Ja bym raczej preferowal Verba, chyba TY, choc MCC tez OK. No i nie wiem na czym jest tez ScratchProof TDK jezeli CMC to plusa mozna tez zaryzykowac.
moje pierwsze dvd nagrywane u kolegi na 104 mają coś koło 2 lat.... trochę im brakuje
czują się dobrze
więc jeszcze chyba nikt tak naprawdę, tak jak kiedyś gdzieś pisałeś nie wie jak to jest z tą trwałością dvd...
ed hunter jest offline