Dyskusja: Nosnik jaki
Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.08.2005, 16:12   #7
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez nerassim
Tak, dokładnie o coś takiego mi chodzi. Rzecz w tym, że ktoś mnie przekonuje, że gdzieś kiedyś widział takie zestawienie i wyczytał z niego, że PLATINIUM najlepiej pasuje do jego Lite-ona i że ja również powinienem poszukać / sprawdzić, jakie pasują najlepiej. Normalnie bym się nie przejmował, tyle że na razie moja cudowna nagrywarka ma 100% skuteczności w psuciu płytek PLATINIUM i właśnie zastanawiałem się na jakich ją jeszcze sprawdzić, zanim do reklamacji zaniosę
Trzeba sie liczyc z tym ze jezeli serwisowi bedzie zalezalo na tym zeby sprzetu nie przyjac to pewnie (ja bym tak zrobil) beda testowali na najlepszych nosnikach (ja bym testowal na Verb.). Wiec jezeli na Verbatimie bedzie kicha to nie widze mozliwosci zeby serwis odmowil przyjecia.
Oczywiscie czasem sie zdarza ze serwis jest user friendly i na zarzut ze sprzet nie nagrywa np. na Platinumach odpowie przyjeciem sprzetu, zamiast splawic textem - prosze sprobowac na czyms lepszym np. na Verbatimie, bo to pewnie wina plyt.

Swoja droga to NEC nie powinien miec raczej problemow z platinumem ...
pawelblu jest offline