Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.08.2005, 17:22   #10
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
dobra to ja sie pochwale co widzialem wczoraj

"monster in law" - z J.Lo. i musze przyznac ze nawet calkiem smieszny film, pani @ll in one zagrala niezle, Fonda tez pokazala kawal dobrej gry aktorskiej - ogolnie polecam - mnie i zonke rozbawil

P.S. a nocna straz to dno, ale efekty lepsze niz w "wiedzminie"

a co do "batmana-poczatek" - to troche pozostal niesmak poplatania z pomieszaniem nie majacy nic wspolnego z "batmanem" od Tima Burtona
jak dla mnie wielka niekonsekwencja, spojrzmy na role mordercy rodzicow Bruce'a Wayne'a czyli Jokera/Jack Napier ktorego gral Jack Nicholson - nie urazajac nikogo - moglby byc lepszy

Ostatnio zmieniany przez icemac : 06.08.2005 o godz. 17:26
icemac jest offline   Odpowiedz cytując ten post