Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.08.2005, 20:10   #9
Weron
All Eyez On Me

Data rejestracji: 29.09.2001
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez legion
no tak ale w karierce jej pomoglo i to jeszcze jak
Pewnie i pomoglo. W kazdym razie dla mnie jest slabiutka. Bez wyrazowa taka, bym powiedzial. Nie ma nic czym by mogla zwrocic na siebie uwage. I to zarowno jesli chodzi o gre aktorska jak i wyglad zewnetrzny, ktory nie ukrywajmy tez jest wazny w swiecie filmu. Trzeba miec w koncu jakis "czar i powab."

Cytat:
Napisany przez icemac
@Weron

nawet na miasto zbyt nowoczesne a w starych wersjach bylo bardziej mroczne utrzymane w klimacie komiksu ze starymi samochodami - polecieli za daleko do przodu z technologia
i w "starych" nie bylo nic mowy ze batman jest mistrzem karate z klasztoru

i jak to mozna brac za poczatek tej serii o netoperku ?

P.S.
moze mi sobota zaszkodzila i niezbyt dobrze rozumuje na tematy latajacych ssakow
Ja tam tez specjalista od latajacych ssakow nie jestem, ale to juz jest po prostu nowa era Batmana. Tamten odszedl. Skonczyl sie. Zostal tylko pomysl z ktorego scenarzysta stworzyl scenariusz do nowego wcielenia czlowieka-nietoperza. Zreszta Joker byl slabym przeciwnikiem. Potem zrobili jakiegos pingwina i Robina. Jak dla mnie za cukierkowe to bylo. Teraz jest ten mrok. Ta wersja Batmana mi sie bardziej podoba.