Cytat:
Napisany przez slawekj
Stwierdzam z przykrością, że na Forum tak naprawdę nikomu nie zależy na wyjaśnianiu dlaczego..... są takie a nie inne wyniki.
|
Ale to chyba lepiej - bo jak zaczynamy wyjasniac dlaczego i analiza jest inna od twojej to sie oburzasz i udajesz meczennika (znowu). Dla mnie analiza to nie domysly, wiara w zbawcza sile technologii Benq - dla mnie licza sie konkrety. Jak palinik pali na plytach, ale nie na dwoch roznych, tylko dwudziestu roznych, a wykrecanie sie tymi smiesznymi testami TE/FE jakoby mialyby wzkazywac na dobry lub zly nosnik zaczyna byc coraz smieszniejsze.
Co do testow, to jak juz przyjdzie mi do glowy robic jakis test, to robie go zwykle w postaci:
TE/FE Qscan Benq
TE/FE Plextools Plextor
palenie
Nero Benq
Kprobe LiteOn
Pelny test Plextools Plextor
I potem przeprowadzajac analize wszystkich wykresow, zwykle nasuwa sie jednoznaczny wniosek - TE/FE Qscan Benq odbiega od wszystkiego (nie tylko na jednej nagrywarce, ale na wszystkich na ktorych pale). TE/FE Plextools zwykle tez, chociaz czesciej 'trafia' lepiej ale co ciekawe wyniki TE/FE Qscana i TE/FE Plexa bardzo rzadko sa podobne (jezeli chodzi o ksztalt i newralgiczne miejsca).
bratpit - stawialbym wlasnie na rysy - to dosc charakterystyczny dla rys wyglad wykresu.