Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.08.2005, 18:48   #20
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
[QUOTE=rycho]
Cytat:
Napisany przez CIAPEK
dokładnie ...
Matryca to ostatnia rzecz na jaką bym zwracał uwagę.
No chyba, że chcesz robić powiększenia reklamowe.
Ja starą SMIENĄ robiłem lepsze zdjęcia niż niejeden CZUBEK cyfrówką za 2000zeta.
z tego co mi jest wiadome to wymiata ZORKA 5 kilka zdjęć w Hali Mirowskiej

a serio to z tą optyką to jest tak, że mam Sony DCR-TRV325 i jak na tamte lata optyka na bajerze (20x zoom np.) ale matryca dno. widać to najlepiej na fotach z tej kamerki które zamieszczam na forum
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post