Brak mi słów. Te jemioły, co stworzyły ten spot powinny zostać przykute do krzeseł i przez bity miesiąc jak bohater "mechanicznej pomarańczy" oglądać filmy z Auschwitz.
Teraz widać do jakich okrutnych rzeczy zdolni są ignoranci, którzy nie szanują żadnych wartości, a jedynym sensem ich życia jest zasada "break da rulez".
I tak właśnie ma wyglądać nasz kontynent w przyszłości?
Dla mnie miarka się przebrała. Dopóki ten holenderski quasi-liberalizm nie wychodził poza ich granicę i nie krzywdził innych miałem to gdzieś. Teraz złamali zasady współżycia w Zjednoczonej Europie i ktoś powinien coś z tym zrobić.
Myślicie, że ktoś, kto maczał w tym paluchy pomyślał choć przez sekundę upubliczniając ten żałosny spot jak na niego zareagują osoby, które przeżyły ten potworny czas i ich rodziny?
To jest kpina z pamięci ofiar hitleryzmu!!!
edit:
Do tej pory lubiłęm słuchać niektórych gatunków techno, ale obawiam się, że teraz będzie ta muzyka wywoływać u mnie skurcz żołądka, jakiego doświadczyłem oglądając tę farsę w tym rytmie. Skutecznie obrzydzili mi ją przynajmniej na najbliższe parę tygodni. Co za gnoje... :\